Παιδικά

Παιδικά
Προβολή:
από 29
Ταξινόμηση:

Ελληνικά σανδάλια για όλους

Όπως είναι γνωστό, τα δερμάτινα σανδάλια αποτελούν μέρος της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας, καθώς οι πρόγονοί μας φορούσαν σανδάλια σε μεγάλη ποικιλία και σχέδια. Κι αυτή ακριβώς η μακραίωνη ιστορία των δερμάτινων σανδαλιών στη χώρα μας οδήγησε πολλές γενιές στο να ασχοληθούν με μεράκι και τέχνη με αυτό το είδος, εξελίσσοντας και βελτιώνοντάς το, έτσι ώστε σήμερα να παρουσιάζεται ως ένα απαραίτητο υπόδημα για όλη την οικογένεια, όχι μόνο σε εθνική αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα.

H Bostonmoda, με παράδοση πολλών ετών στην υποδηματοποιϊα (από το 1968), διαθέτει κορυφαίας ποιότητας δερμάτινα σανδάλια, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με την παραγωγή τους να γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Τα δερμάτινα σανδάλια μας είναι κατασκευασμένα από τους καλύτερους υποδηματοποιούς που υπάρχουν στην πατρίδα μας. Τα δέρματα που χρησιμοποιούμε σε αυτά είναι βακέτες ελληνικής παραγωγής και δέψης, από τα πιο φημισμένα βυρσοδεψία της Ελλάδας. Επίσης, η σόλα τους είναι ελληνικής κατασκευής με πάχος τέτοιο, ώστε να απορροφά όλους τους κραδασμούς του ποδιού.

Τα σανδάλια μας έχουν άριστη εφαρμογή σε όλα τα πόδια, αναπαυτικό πάτο και γαζί περιμετρικά της σόλας, για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στο online κατάστημα της εταιρείας μας μπορείτε να προμηθευτείτε σε πώληση χονδρική και λιανική σανδάλια κομψά, σύγχρονα και ποιοτικά με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές.