Υλικά DIY

Υλικά DIY
Προβολή:
από 1989
Ταξινόμηση:

Πληροφορίες για τα υλικά για κοσμήματα

Τα υλικά κοσμημάτων είναι κατασκευασμένα από τα πιο καλά εργαστήρια κοσμημάτων στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ασία. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι υψηλής ποιότητας και εφαρμογής με πιστοποίηση ότι δεν έχουν νικέλιο, το οποίο είναι βλαβερό για την υγεία μας (nickel free) ούτε άλλα βλαβερά μεταλλικά στοιχεία.

Τα υλικά κοσμημάτων αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για πολλές γυναίκες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Ιδιαίτερα η χώρα μας παρουσιάζει μία μεγάλη ανάπτυξη στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος με πολλές διακρίσεις και βραβεία.

Η εταιρεία μας προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς του χειροποίητου κοσμήματος, παρουσιάζει στους πελάτες μας καθημερινά ότι πιο σύγχρονο, ποιοτικό και μοντέρνο υλικό κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά σε πολύ προσιτές τιμές και ποσότητες.

Η εταιρεία μας τα 4 τελευταία χρόνια δημιούργησε ένα online κατάστημα με υλικά για κοσμήματα που έδωσε σε όλους τους πελάτες μας την δυνατότητα της γρήγορης και εύκολης παραγγελίας καθώς και της καθημερινής ενημέρωσης όσον αφορά την τελευταία λέξη της μόδας στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος.