Ημιπολύτιμες Πέτρες

Ημιπολύτιμες Πέτρες
Προβολή:
από 72
Ταξινόμηση:

Πληροφορίες για τα υλικά για κοσμήματα

Τα υλικά κοσμημάτων που διατίθενται από την εταιρεία μας προέρχονται από τα πιο καλά εργαστήρια κοσμημάτων στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ασία. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι υψηλής ποιότητας και εφαρμογής με πιστοποίηση ότι δεν έχουν νικέλιο, το οποίο είναι βλαβερό για την υγεία μας (nickel free), ούτε άλλα βλαβερά μεταλλικά στοιχεία.

Τα υλικά κοσμημάτων αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για πολλές γυναίκες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Ιδιαίτερα η χώρα μας παρουσιάζει μία μεγάλη ανάπτυξη στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος με πολλές διακρίσεις και βραβεία.

Η εταιρεία μας, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς στο χειροποίητο κόσμημα, παρουσιάζει στους πελάτες της καθημερινά το πιο σύγχρονο, ποιοτικό και μοντέρνο υλικό που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά, σε πολύ προσιτές τιμές και επαρκείς ποσότητες.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία μας, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, δημιούργησε ένα online κατάστημα, με υλικά για κοσμήματα, που δίνει σε όλους τους πελάτες μας τη δυνατότητα της γρήγορης και εύκολης παραγγελίας, καθώς και της καθημερινής ενημέρωσης όσον αφορά την τελευταία λέξη της μόδας στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος.